Welkom op de website van Leef Outdoor. Wij ontwikkelen en begeleiden grensverleggende activiteiten en programma’s voor jongeren en volwassenen om te werken aan persoonlijke groei en groepsontwikkeling.

Voor bedrijven en instellingen verzorgen we teambuildingsprogramma's.

Wij gebruiken ervaringsleren in combinatie met avontuurlijke activiteiten als methodiek.

Wij gaan graag samen met jou of jullie de uitdaging aan! Kom uit je confortzone!

Een keer bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Praktijk voor psychomotorische therapie en Adventure therapie

Leef Outdoor gaat verder onder de naam Arxplore.

Daarmee gaat een wens in vervulling om als zelfstandige praktijk voor vaktherapie verder te gaan.

De buitensport laten we niet los!

Naast PMT zullen we ook Adventure therapie aanbieden en in de toekomst ervaringsleertrajecten!

website Arxplore

Buitensport activiteiten en recratie

Outdoor Activiteiten

Op de website www.teameventgroningen.nl staan diverse outdoor activiteiten die je "just for fun" kan gaan doen dit zijn sportieve groepsactiviteiten zoals; Expeditie Robinson, Outdoor Cooking etc.

Deze zijn geschikt als groepsuitje voor je team, vriendengroep etc

Voor scholen verzorgen wij ook diverse outdoor activiteiten.

Ook de voor verhuur van outdoor materiaal of losse activiteiten bijvoorbeeld boogschieten, vlotvaren etc. kunt u hier terecht.

website teamevent

Outdoor als teambuilding of training

Leef Outdoor gebruikt outdoor activiteiten binnen een natuurlijke omgeving om een team letterlijk in beweging te krijgen.

Je gaat dan samen met je collega's of team nieuwe ervaringen op doen en deze geven je nieuwe inzichten en mogelijkheden.

De activiteiten worden zo ingericht dat er een maatwerkprogramma ontstaat welke passende is voor de vraag van jullie team of organisatie.

De trainingstijd varieert van een dag(deel) tot meerdere dagen.

Weerbaarheidstraining

Naast de trainingen doormiddel van outdoor activiteiten verzorgen wij, weerbaarheidstrainingen voor groepen en individuele deelnemers.

Tijdens deze training(en) wordt er gewerkt aan verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen, en communicatieve en sociale vaardigheden

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Buitensport binnen de hulpverlening

We gaan zowel individueel als in groepsverband aan de slag om buitensport in te zetten als middel. De activiteiten kunnen een zelfstandig traject zijn maar ook als onderdeel van een programma binnen een instelling of school.

Hierbij kunnen we aan verschillende competenties werken zoals; vergroten van zelfvertrouwen, grenzen verleggen, trainen van sociale vaardigheden etc.

We zetten het middel in afhankelijk van de hulpvraag. Samen stippelen we een geschikte route uit, welke past bij de hulpvraag.